Get widget

Thursday, December 12, 2013

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία ή πως οι εταιρείες ξεπερνούν τον εαυτό τους!

Εδώ και 1 μήνα περίπου έχουμε καθιερώσει με μια ομάδα ανθρώπων με ωραίες ιδέες,ανοιχτά μυαλά και γνώσεις στα new media να μαζευόμαστε στο Google Hangout ,να κουβεντιάζουμε και να ανταλλάζουμε ιδέες επάνω σε επιχειρηματικά μοντέλα, στα social media, στο internet marketing και γενικά να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας ώστε να αλληλοβοηθηθούμε.

Η λογική των hangout είναι να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια και να αποδείξουμε πρωτίστως στους εαυτούς μας, αλλά και σε όλους όσοι έχουν την διάθεση να κάνουν join σε αυτές τις συναντήσεις ότι όλα είναι εφικτά και πως φτάνει πια με τη μιζέρια!

Διοργανωτής ο καταπληκτικός Τόλης Φωτιτζίδης της Tolee Media , σε συνεργασία με άλλους 2 άριστους επαγγελματίες του χώρου ,τον Κύρο Βογιατζόγλου της Real Media και τον Νίκο Λουβάρη της Viral Passion , οι οποίοι έχουν την ευγενή καλοσύνη να μοιράζονται το expertise τους μαζί μας και να απαντούν στις ερωτήσεις μας (βρείτε τους στο facebook , Tolee Media , Real Media και Viral Passion ) .

Τα hangouts είναι free to join για όποιον ενδιαφέρεται να έρθει στη παρέα μας και να μοιραστεί απόψεις , γνώση ή και τις απορίες του!

(μεγάλη εισαγωγή, το ξέρω, αλλά αξίζουν τον κόπο τα hangouts, trust me!)

Κάποια στιγμή λοιπόν στη συζήτηση, κουβεντιάζοντας για το θέμα του πως οι εταιρείες μπορούν να διαφοροποιηθούν και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, αναφέρθηκε η καταπληκτική κίνηση της αεροπορικής εταιρείας Westjet , της οποία το βίντεο έχει γίνει viral τα τελευταία εικοστετράωρα και ήδη αριθμεί πάνω από 12.000.000 views στο Youtube.

Το είδα λοιπόν και δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα τόσο , που με πήραν τα ζουμιά!

Δείτε τα πρόσωπά τους την ώρα που ξεκινάει ο διάδρομος παραλαβής αποσκευών και βγαίνουν τα πρώτα κουτιά...Ένα τρανό παράδειγμα για το πως οι εταιρείες ξεπερνούν τους εαυτούς τους!Μαγικό, δεν συμφωνείτε?

4 comments:

 1. Ήταν πραγματικά απίστευτο που συνομίλησαν εξαρχής με τον Σάντα, και είπαν τις βαθύτερες επιθυμίες τους σαν μικρά παιδιά...
  Κι ύστερα, που εκείνος άκουσε και τις συγκράτησε,
  και το απίστευτο, που τα χαρούμενα "ξωτικά" του αμολήθηκαν στα εμπορικά κέντρα,
  και τέλος όλα τα πακέτα που ετοιμάστηκαν για να προλάβουν τους ανυποψίαστους ταξιδιώτες...
  Πόση συγκίνηση, όλο το εγχείρημα...
  Φανταστικό σαν ιδέα και σαν υλοποίηση...
  Σ' ευχαριστούμε Κατερίνα ;)
  Συνέχισε να μας γραφεις τα καλύτερα... Φιλιά πολλά!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Φιλιά πολλά , εγώ σας ευχαριστώ που με τιμάτε!
   Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!

   Delete
 2. Πρώτων θέλω να σ’ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια... και δεύτερων να προσθέσω στο παράδειγμα σου ότι και εσύ έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου και κάθε στερεότυπο μητέρας με παιδιά.
  Keep up the good work :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Με τιμούν πολύ τα λόγια σου και χαίρομαι ιδιαιτέρως που οι κόποι μου και η κούρασή μου έχουν κάποιο αντίκρισμα..παίρνω θάρρος γα τις δύσκολες στιγμές για να συνεχίζω και να μη τα παρατάω!
   Φιλιά σε όλους σας, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!

   Delete