Get widget

Monday, November 17, 2014

Ιδανικό σουτιέν θηλασμού; Κι όμως υπάρχει!

Όταν έφτανε η ώρα να γεννήσω,το στήθος μου πλησίαζε επικίνδυνα στο να εκραγεί και ειλικρινά δεν ήξερα από που να το πρωτο μαζέψω. Φυσικά δεν μου περνούσε καν από υο μυαλό πως θα ήταν μετά τη γέννα, διότ αν μου περνούσε, ούτε που θα γκρίνιαζα..

Ανέκαθεν είχα μεγάλο στήθος και πάντα δυσκολεύομουν να βρω σωστό σουτιέν. Και όταν το έβρισκα, έπρεπε να σκάσω μια περιουσία για να το αγοράσω. Οπότε, όπως ακριβώς φαντάζεστε, το να βρω ιδανικό σουτιέν θηλασμού ήταν μια ουτοπία. Και αν θα το έβρισκα, ήμουν σίγουρη ότι θα έπρεπε να πάρω δάνειο για να το αγοράσω. 

Παρόλα αυτά, με την κοιλιά στο στόμα και την Πελατάρα έτοιμη να βγει, έπαιρνα σβάρνα τα μαγαζιά και μέσα στη ζέστη (ναι, ήμουν έγκυος εκείνο το μοναδικό καλοκαίρι του 2012 που οι μέρες καύσωνα είχαν ξεπεράσει τις 40..) έβαζα και έβγαζα σουτιέν θηλασμού, μπας και βρω κάποιο να βολευτώ. 'Aλλα δεν εφαρμόζανε καλά, άλλα ήταν πολύ χαλαρά, άλλα πολύ σφιχτά (επικίνδυνο για το στήθος), άλλα με έκαναν να μοιάζω με αγελάδα γιατί δεν στήριζαν καλά...έφαγα τον κόσμο για να βρω κάτι να μου τιαριάζει. Οι κακομoίρες οι πωλήτριες με κοιτούσαν με οίκτο να προσπαθώ να κλείσω αγκωμαχώντας τις κόπιτσες και φυσικά να μη μπορώ. Και να με ρωτάνε "Πως είναι;"και να τους απαντάω "Δεν είναι.."

Τελοσπάντων, η τελευταία μου ελπίδα ήταν το ίντερνετ όπως πάντα. Και πάνω που είχα αρχίσει να ψάχνω, φίλη θηλάζουσα, μου μίλησε για τα Carriwell . Μου είπε ότι θα σωθώ. Φυσικά και το έψαξα. Κριτικές, review πελατών , βίντεο, όλα τα είδα. Τα σχόλια ήταν απογειωτικά. Όσες τα είχαν χρησιμοποιήσει, ορκίζονταν στην άνεσή τους και στη σωστή εφαρμογή τους. Πολλές γυναίκες έγραφαν ότι συνέχιζαν να τα φοράνε και μετά τον απογαλακτισμό των μωρών τους. Άλλες τα φορούσαν ακόμα και στο γυμναστήριο μετά (το δοκίμασα κι εγώ!) Διστακτικά, έκανα τη παραγγελία μου και μάλιστα πήρα και 2 κομμάτια.Έτσι κι αλλιώς δεν είχα βρει τίποτα άλλο μέχρι τότε, οπότε είπα "θα τα πάρω και ότι γίνει!". Συνήθως πάντως όταν οι κριτικές για ένα προϊόν παντού είναι απογειωτικές, τότε το προϊόν είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κορυφαίο. Και τα Carriwell αποδείχτηκαν κορυφαία! Ήρθανε και μόλις τα δοκίμασα, κατάλαβα γιατί τα σχόλια ήταν διθυραμβικά. Ήταν τα πιο άνετα, μαλακά και υποστηρικτικά σουτιέν που είχα φορέσει. Όποια γυναίκα με μεγάλο στήθος ρωτήσεις, θα σου πει τον καημό της όταν πρέπει να βγει στην αγορά σουτιέν...τα Carriwell απλά τα αγοράζεις και είσαι σίγουρη για την επιλογή σου! 

Ήταν ακριβώς ότι έψαχνα. Φαρδιές τιράντες, φαρδιά πλάτη με τριπλές κόπιτσες, προέκταση   για την αρχή που είναι απαραίτητη, μια και το στήθος μετά τον τοκετό μπορεί να μεγαλώσει μέχρι και 2 νούμερα , υπερμαλακό (γιατί με το στήθος τούμπανο, ειλικρινά δεν πολυθές να σε ακουμπάει και τίποτα) και εύκολη απελευθέρωση του στήθους με το ένα χέρι (απαραίτητο όταν έχεις το μωρό μόνιμο αξεσουάρ στο άλλο χέρι!). Και το σημαντικότερο απ'όλα...στήριζε τέλεια το στήθος μου χωρίς να το πιέζει και χωρίς να το κρεμάει και να μοιάζω με αγελάδα (μόνιμο πρόβλημα όταν φοράς σουτιέν χωρίς μπανέλες) και οι τιμές τους απλά δεν παίζονται! Έχοντας συνηθίσει να πληρώνω 50 και 60€ για σουτιέν, τα 25.90€ της Carriwell μου φάνηκαν όαση! 

Εξακολουθώ να τα φοράω ακόμα και σήμερα και στο γυμναστήριο και πρόσφατα μάλιστα κράτησα για μένα και ένα με μπανέλα τζελ . Η αίσθηση και το κράτημά του απλά δεν υπάρχουν!

Αποφασίσαμε λοιπόν πως θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην εντάξουμε στη γκάμα του ΟΗΒΑΒΥ , εννοείται αποκλειστικά, μιας και δεν έχω βρει τίποτα αντάξιο της Carriwell μέχρι σήμερα.

Από σήμερα λοιπόν, μπορείτε να βρείτε τα Carriwell , κάνοντας απλά κλικ ΕΔΩ!

No comments:


Post a Comment