Get widget

Friday, August 21, 2015

Τσάντα για τον Παιδικό Σταθμό. Πως την διαλέγω τελικά;

Έχει περάσει κιόλας ένας χρόνος, αλλά ακόμα θυμάμαι τις πυρετώδεις μας προετοιμασίες για την πρώτη μέρα του Δύσκολου Πελάτη στον Παιδικό Σταθμό...

Και φυσικά, μαζί μ'αυτόν, πρωτάρα ήμουν κι εγώ και η αγωνία μου στάνταρ ήταν μεγαλύτερη από τη δική του!

Το μπούρου-μπούρου στον Δύσκολο Πελάτη είχε αρχίσει εδώ και μια βδομάδα (αχ τι ωραία που θα είναι, πόσα παιδάκια θα έχει, θα ζωγραφίζετε, θα παίζετε κλπ κλπ , άσχετα αν ξέραμε το αρχαιοελληνικό δράμα που μας περίμενε μόλις θα έστριβε το σχολικό από τη γωνία.....)

Μέσα σε όλα τα ψυχολογικά (τα δικά μου εννοείται, αυτός ακόμα δεν ήξερε τι τον περιμένει) έπρεπε να διαλέξω και τον σούπερ ντούπερ ουάου εξοπλισμό , γιατί το παιδί μου έπρεπε να τα έχει όλα για τον παιδικό σταθμό (ε ρε κούνια που με κούναγε την αδαή μάνα..)

Αρχικά ξεκίνησα με την τσαντούλα, διότι ήταν και παραμένει το μόνο απαραίτητο αξεσουάρ για τα τσιμπράγκαλά που πρέπει να κουβαλάει στο σχολείο. Φυσικά, μη γνωρίζοντας , διάλεξα μία με γνώμονα την ομορφιά, διότι που να φανταστώ ότι και για αυτό πρέπει να έχεις μάστερ!

Στολιστήκαμε λοιπόν, γεμίσαμε τη τσάντα, βάλαμε τα καλά μας και πήραμε τον δρόμο για το σχολείο...

Έλα μου όμως που η σούπερ ουάου τσάντα σε 1,5 μήνα είχε χαλάσει . Για την ακρίβεια, είχε επάνω αυτό το ύφασμα που κλείνει σαν πουγκί με κορδόνια και όπως ήταν επόμενο, ξηλώθηκε. Διότι οι δασκάλες, σε καθημερινή βάση ανοίγουν 20-25 τσάντες και σιγά μην ασχοληθούν να προσέξουν μη σου ξηλώσουν την τσάντα που πλήρωσες αδρά για να είναι σούπερ και ποιοτική!

Πήρα μια δεύτερη, λίγο πιο οικονομική, αλλά κι αυτής τα ψωμιά ήταν λίγα, μιας και σε ένα δίμηνο είχε ξηλωθεί το χερούλι  του ώμου. Την έστειλα στον τσαγκάρη για ράψιμο και έκανα τον σταυρό μου να πάει Ιούνιος να βγει η χρονιά, γιατί ο παιδικός μας είχε βγει ο κούκος αηδόνι!

Και κάπου εκεί πάνω (ήταν αρχές Γενάρη) , μου έγινε ένας δειγματισμός από μια νέα αντιπροσωπεία, την Stephen Joseph και τότε την είδα! ΤσάνταΈρωτας με την πρώτη ματιά!!!


Ζήτησα αμέσως ένα δείγμα για να την επεξεργαστώ. Και ναι, ήταν τέλεια!!!!!! 

Χοντρές ραφές, φερμουάρ (και όχι εκατό κουμπώματα και κορδόνια και σούρες), σκληρό περίβλημα που την κάνει πιο σταθερή και βοηθάει στον καλύτερο καταμερισμό των πραγμάτων μέσα.

(εδώ βλέπεις τον καλοκαιρινό μας εξοπλισμό, aka πλαστελίνες και λοιπά αξεσουάρ!)


Θήκη για παγουράκι ή άλλα πραγματάκια που τα θες εύκολα προσβάσιμα


Δεξιά άλλη θήκη με φερμουάρ για διάφορα (μια μέρα βρήκα εκεί κρυμμένο ένα Playmobil που το έψαχνε κάνα μήνα, οπότε τον νου σου στη θηκούλα όταν έχεις χάσει κάποιο πολύτιμο αξεσουάρ , γοβάκι κούκλας, καπελάκι αστυνομικού, ένα lego πράσινο κλπ κλπ..)Χαριτωμένο tag για το όνομά τουΚαι το πιο σημαντικό : Μαλακή ανατομική πλάτη, με χοντρά λουριά ώμων, ενισχυμένα με μαξιλαράκι για άνεση. Και σε μέγεθος, ακριβώς όσο πρέπει για ένα παιδάκι  2-4 ετών και όχι τεράστια να του κρέμονται 
Και η απαραίτητη τσαχπινιά, έτσι για την ομορφιά!Έκτοτε την παίρνουμε παντού! Σχολείο, βόλτα , την πήραμε φέτος και στις διακοπές, παντού! Δεν έχει πάθει ΤΙΠΟΤΑ, χωράει τα πάντα και έχει ακριβώς το μέγεθος που πρέπει για να χωράει αλλαξιές, πάνες αν φοράει το μικρό, ένα φαγητοδοχείο, το τετράδιο ενημέρωσης και μένει ακόμα χώρος!

Έρχεται σε 9 διαφορετικά σχέδια για αγοράκια και κοριτσάκια και έχει σούπερ τιμή ΕΚΠΛΗΞΗ !
Μπορείς να βρεις όλες τις τσαντούλες με ένα κλικ ΕΔΩ  και ότι άλλο θα χρειαστείς για τον παιδικό σταθμό ΕΔΩ.
No comments:


Post a Comment